0

Praamiliiklus Rohuküla ja Hiiumaa vahel võib olla häiritud

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Urmas Lauri
Foto: Urmas Lauri

TS Laevad teatas, et kuna riigi ilmateenistuse hinnangul võib täna oodata tugeva tuule muutumist tormiks, tuleb valmis olla muudatusteks parvalaevaliikluses.

“Loodame, et tormituuled ei häiri laevaliiklust mandri ja suursaarte vahel. Kaptenid teevad otsuseid vastavalt ilmastikuoludele ja nii, et oleks tagatud reisijate, sõidukite ja laevade ohutus. Võimalikest muudatustest laevaliikluses teavitame esimesel võimalusel. Palume jälgida teateid meie veebilehel ja praamid.ee Facebookis,” teatas TS Laevad.

Kella 14 seisuga ei ole teatatud, et mõni reis ära jääks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz