Otseülekanne: Haapsalu linnapea Urmas Suklese vastuvõtt Eesti Vabariigi 102. aastapäeva puhul

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

EV 101 linnapea vastuvõtt. Foto: Arvo Tarmula
EV 101 linnapea vastuvõtt. Foto: Arvo Tarmula

Täna kell 18 toimub Haapsalu kultuurikeskuses Eesti Vabariigi 102. aastapäevale pühendatud linnapea vastuvõtt, mille otseülekannet saab jälgida Lääne Elu veebiportaalis.

Kontsertaktusel antakse üle ka Haapsalu vapimärgid.

Vastuvõtu aktuse-osa lavastas Haapsalu juurtega dirigent ja Haapsalu muusikakooli õpetaja Lehari Kaustel. Et tänavu on digikultuuri aasta, kõlab lavalt elektroonilise muusikaga ühendatud klassikaline muusika.

Laval on 30-pealine Haapsalu muusikakooli keelpilliorkester, kus mängivad kaasa ka vilistlased ja õpetajad. Koos orkestriga esinevad Eestis tunnustatud elekroonilise muusika tegija ja helilooja Sander Mölder ning saksofonist Mairo Marjamaa.

Ülekanne algab kell 17.45.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz