Täna esinevad Haapsalus Riho Sibul ja Jaak Sooäär

Ansambel Juhan. Foto: Siiri Padar/Facebook
Ansambel Juhan. Foto: Siiri Padar/Facebook

Täna õhtul esineb Haapsalu kultuurikeskuses ansambel Juhan, kus kuuleb Jaak Sooääre, Riho Sibula, Henno Kelbi ja Andrus Lillepea esituses Juhan Liivi luulet.

Kitarrist Jaak Sooäär avastas Liivi tundeküllase luule juba koolipäevil ning taasavastas selle võlu poeedi 100. sünniaastapäeva eel. See inspireeris teda ka muusikat looma. „Paljud Juhan Liivi luuletused on justkui eile kirjutatud ning sobivad tänast Eesti eluolu iseloomustama,” ütles Sooäär.

Riho Sibulat ja Sooäärt seob koostöö ansamblites Una Bossa ja Eesti Keeled. Henno Kelp ja Andrus Lillepea on Sooääre partnerid ka ansamblis Heavy Beauty. Nelik toob kuulajateni emotsiooniderikka uue albumi kava, mille meeleolud ulatuvad intiimsetest ballaadidest kirgliku rokini.

Ansabli Juhan kontsert algab Haapsalu kultuurikeskuses kell 19.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments