0

Filmi „Talve” on Haapsalus vaadanud 1017 inimest

Haapsalu kinos on Oskar Lutsu romaani ainetel valminud filmi „Talve” nelja seansi jooksul vaatamas käinud 1017 inimest.

Haapsalu kultuurikeskuse kinojuht Vendo Jugapuu ütles, et esilinastusel käis 252 ja pühapäevasel linastusel 382 inimest. Kultuurimaja saali mahub 511 inimest. „See on juba täismaja poole,” ütles Jugapuu.

Esmaspäeval käis kahe seansi peale kokku filmi vaatamas 383, neist päeval 165 ja õhtul 218. „Peaaegu sama palju kui pühapäeval,” ütles Jugapuu.

„Talve” linastub Haapsalu kinos veel homme, neljapäeval, laupäeval ning kahel järgneval pühapäeval.

Jugapuu loodab, et järgmisi seansse käiakse rohkem vaatamas. „Esilinastustel käib Haapsalus vähem rahvast, järgnevatele tulevad rohkemad,” ütles Jugapuu.

Selle järelduse tegi Jugapuu filmide „Klassikokkutulek”, „Tõde ja õigus” ja „Ott Tänak: The Movie” vaadatavuse põhjal. Jugapuu pakkus, et võibolla pelgab Haapsalu kinopublik, et esilinastusel on liialt palju rahvast.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz