Oru kooli huvijuht võitis reisi Ugandasse

Nädala jooksul oli Oru koolis väljas ka näitus. Foto: Oru kool
Nädala jooksul oli Oru koolis väljas ka näitus. Foto: Oru kool

Oru kool võitis MTÜ Mondo maailmapäevade konkursi, mille eesmärk oli innustada koole korraldama maailma probleemidele keskenduvaid teabepäevi. Võistluse autasuks saab infonädala korraldanud kooli huvijuht Liisa Lints reisi Ugandasse.

„See ei ole turismireis. Tutvume MTÜ Mondo tegevusega: kuidas nad proovivad kohalikku elu toimima saada ja ettevõtluse poolt arendada,” ütles Lints.

Reis toimub aprillis.

Oru kool võitis võistluse möödunud aasta alguses toimunud maailmaharidusnädalaga, kus õpilased kuulsid õiglasest kaubandusest, säästlikust tarbimisest, taaskasutusest ja hariduse kättesaadavusest maailma eri piirkondades. „Et õpilased oleksid teadlikumad maailma asjadest – et ei ole ainult meie siin Linnamäel,” põhjendas nädalat Lints.

Ka sel aastal on Oru kool juba niisuguse nädala maha pidanud. Seekord olid teemadeks tarbimine, toitumine ja inimõigused, sealhulgas laste õigused.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments