Tennisistide aasta on alanud edukalt

(Vasakult) Maili Märss ja Angelina Zhumadilov ning Gerda Reinaru ja Diandra Suitso. Foto: erakogu
(Vasakult) Maili Märss ja Angelina Zhumadilov ning Gerda Reinaru ja Diandra Suitso. Foto: erakogu

Tennisistide aasta on alanud võistlusterohkelt ja 15 eri turniirilt on turniirivõidud noppinud Marek Turu ja Karin Kanepi, auhinnalistele kohtadele tulid Simona Ladva, Maily Märss, Kaja Ladva, Mari Liigand ja Jaanus Karilaid. Head mängu näitasid veel Patrik Rainer Kaljula, Hannes Rabi ja Ken Rakki.

Tartus toimunud T12 Eesti noorte GP-turniiril mängis hästi Simona Ladva, kes pääses üksikmängus lohutusturniiril poolfinaali. Seal tuli tal küll tunnistada Miia Mihailovi paremust 3-8. Paarismängus tuli Ladva koos Rakvere tüdruku Sofia Holstiga kolmandale kohale.

Laagri tennisehallis T16/18 Eesti noorte GP-turniiril jõudis Maily Märss veerandfinaali, kus ta läks vastamisi endast vanema, teise asetuse saanud Gerda Reinaruga. Esimeses setis oli võrdne mäng seisuni 5-5, siis kallutas Reinaru seti enda kasuks 7-5. Teises setis aga Märsi mäng ebaõnnestus ja kogu mäng läks tulemusega 7-5, 6-0 Gerda Reinarule.

Väga hea tulemuse tegi Märss paarismängus koos Angelina Zhumadiloviga. Poolfinaalis tulid neile vastasteks teise asetuse saanud Emma Namnieks ja Vladislava Zautina. Põnevas ja pingelises mängus olid Märss ja Zhumadilov otsustavas setis kindlamad ning pääsesid tulemusega 6-4, 6-7(2), 10-4 esimest korda finaali. Finaalis tuli seekord tunnistada esimese asetusega Gerda Reinaru ja Diandra Suitso paremust 1-6, 2-6.

Tabasalus võitis Karin Kanepi koos Ksenia Popkovaga Eesti I liiga naispaarismänguturniiri. Alagrupis saavutasid nad kaks võitu. Finaalis näitasid Kanepi ja Popkova samuti head mängu ning turniirivõit Inga-Kai Polonski ja Helen Tälli üle tuli tulemusega 6-1, 6-1.

Eesti II liiga naispaarismänguturniiril jõudsid Kaja Ladva ja Mari Liigand finaali, olles poolfinaalis 6-4, 6-3 paremad Jane Meltsist ja Kati Voolasest. Finaaliks olid jõuvarud ammendunud ja seetõttu tuli Nelli Sepalt ja Kai Uudeküllilt vastu võtta kaotus 4-6, 3-6.

Marek Turu võitis Tallinnas Eesti I liiga turniiri. Turniiri kõige tasavägisemas poolfinaalis võitis ta Janar Kalmuse 6-3, 6-4. Finaalis oli Turu suurelt üle Heiki Kannest, kellel õnnestus võita vaid üks geim. Finaali tulemus oli 6-0, 6-1. Turniiril mängis ka Ott Raidla, kes seekord piirdus võiduga Anton Nikitini üle 6-1, 6-2. Veerandfinaalis tuli Raidlal tunnistada Martin Kohvi paremust 1-6, 2-6.

Eesti III liiga turniiril mängis hästi Jaanus Karilaid, võites kõigepealt kolm mängu. Teisel liigaturniiril tuli poolfinaalis pärast tasavägist kohtumist tunnistada edetabelijuhi, esimesena asetatud Kalle Muuli paremust 4-6, 7-5, 6-10.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments