Läänemaal on uus noorsoopolitseinik

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaa uus noorsoopolitseinik on Küllike Vask. Malle-Liisa Raigla
Läänemaa uus noorsoopolitseinik on Küllike Vask. Malle-Liisa Raigla

Läinud aasta lõpust on Haapsalu politseijaoskonnas ametis uus noorsoopolitseinik Küllike Vask.

Varem patrullipolitseinikuna töötanud ja vahepeal lastega kodus olnud Vask alustas noorsoopolitseinikuna mullu oktoobris. „Nimed ja näod hakkavad juba tuttavaks saama, aga kui on vaja, siis vanemad kolleegid aitavad,” ütles Vask.

Haapsalu politseijaoskonna piirkonnavanem Indrek Tohter ütles, et Vask on täiskohaga noorsoopolitseinik, kuid vajadusel tegelevad noortega ka piirkonnapolitseinikud Sigrid Siht ja Erika Moskvina. „Oleme oma meeskonnas paindlikud. Põhiline löögirühm on küll Küllike Vask, aga teised aitavad ka kaasa,” ütles Tohter.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments