Lihula tervisekeskuse hanke vaidlustaja läheb kohtusse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lihula tervisekeskuse krunt. Urmas Lauri

Lihula tervisekeskuse krunt. Urmas Lauri

Lihula perearstikeskuse hankest kõrvale lükatud Eviko vaidlustas hanke, kuid riigihangete vaidlustuskomisjon jättis vaidlustuse rahuldamata. Eviko pole otsusega nõus ning kaebab asja edasi halduskohtusse.

“Vaidlustus jääb tervikuna rahuldamata,” kirjutas riigihangete vaidlustuskomisjoni liige Mart Parind 3. jaanuaril tehtud otsuses.

Vaidlustajad ei nõustu sellise otsusega ning kavatsevad asja halduskohtusse kaevata. Neil on kohtusse minekuks aega 13. jaanuarini.

Lihula perearstikeskus on plaanis ehitada Lihulasse Tallinna mnt 35 kinnistule. Projekti koostas OÜ Zoroaster. 870 000 euroga toetab tervisekeskuse rajamist Euroopa Liidu regionaalarengu fond, ülejäänu lisab vald omaosalusena.

Lääneranna vald lootis ehitajaga lepingu sõlmida detsembris. Perearstikeskus peaks valmis saama tuleva aasta lõpuks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz