0

Lääneranna vald loeb generaatorid kokku

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lihula katlamajas on oma generaator. Urmas Lauri

Lääneranna valla kriisikomisjon otsustas tuleval aastal lugeda kokku vallas olevad generaatorid ja selgitada välja, kas neid on piisavalt, et kriisolukorras tagada elementaarne elektrivarustus.

„Vaatame üle ettevõtete võimekuse end kriisi korral ise elektriga varustada,” ütles Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets. Üks generaator kuulub Lääneranna vallale ja asub Koonga katlamajas. „Koongas oli lausa kolm generaatorit, igas katlamajas üks, aga kaks ei ole töökorras,” ütles Pikkmets. Gereraatoriga on varustatud ka  Lihula katlamaja.

Tuleva aasta alguses tehakse kindlaks,  kui palju generaatoreid valla ettevõtetes on ja kui palju neid oleks tegelikult vaja.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz