Lääneranna vald jagab piimatööstuse omanikuga maid

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets. Lemmi Kann

Lääneranna vallavalitsus tegi ettekirjutuse Lihulas Tallinna mnt asuva endise piimatööstuse hoone omanikule.

„Meie eesmärk on, et hoone oleks ohutu, aga praegu ta seda ei ole. Sissepääsud on lahti, kõik ripub ja laguneb,” ütles Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets.

Hoone on aastakümneid seisnud kasutuseta ja kuulub Tallnnas registreeritud ettevõttele Beisval.

Pikkmets ütles, et on hoone omanikega kohtunud ja pakkunud kolme võimalust. „Kas tagavad ohutuse, maksavad meile ohutuks muutmise kinni või müüvad maja vallale,” loetles Pikkmets. Hinnapakkumist ei ole vald teinud, sest Pikkmetsa sõnul ei ole Beisvaliga kokkuleppele jõutud. „Nad pole öelnud, mis variant neile sobiks,” ütles Pikkmets. Pärast ettekirjutuse tegemist on Beisvalil paar kuud aega sissepääsud hoonesse sulgeda.

Beisvali esindaja Vladimir Klepininiga Lääne Elu kontakti saada ei õnnestunud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
h.t
4 aastat tagasi

Võtabki

h.t
4 aastat tagasi

Et paar kuud vótabi aega …..?

Marju
4 aastat tagasi

Väga toetan seda mõtet, mis oleks tulnud juba kümmekond aastat tagasi ette võtta.
Meil istub vallavalitsuses ammusest ajast nö. otsustajaid kuid tööd ei ole tehtud. Ehk Lobja ja Co võtaksid vaevaks vastata.

Arvos
4 aastat tagasi

Igale poole on tarvis oma nina toppida? Sealt üles minev sõidutee on ohtlikult kitsaks pärast piimakat vasakule poole äärekivide kõrgusele ehitatud teist sõiduteed muudetud. Kas mikud seda ei kommenteeriks?