Lähedase murekõne päästis inimese elu

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läinud nädalal pöördus politseisse kaks inimest, kes tundsid muret oma lähedaste elu ja tervise pärast. Kumbki polnud oma lähedastega teatud aja jooksul ühendust saanud.

Haapsalu politseijaoskonna juhi Andrei Taratuhini sõnul päästis üks neist pöördumistest inimese elu. Nimelt läksid politseinikud ja päästjad pärast murelikku kõnet kontrollima, kas inimesega, kellega ühendust pole saadud, on kõik korras ja avastasid, et inimest oli tabanud terviserike. Kiirabi toimetas ta haiglasse.

Teise inimesega, kelle pärast lähedased politseisse pöördusid, sai politsei ühendust ja temaga oli kõik korras.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz