Anu Aun esitleb Haapsalu lasteraamatukogus oma raamatut „Eia seiklus Tondikakul“

Lääne Elu

info@le.ee


Kolmapäeval, 18. detsembril kell 13 tuleb Haapsalu lasteraamatukogusse (Wiedemanni 11) külla raamatu “Eia seiklus Tondikakul” autor Anu Aun, teatas Lääne maakonna keskraamatukogu peaspetsialist lugejakoolituse alal Liina Valdre.

Eia seiklus Tondikakul“ räägib 10-aastasest Eiast, kelle plaanid võtavad ootamatu pöörde, kui linnatüdruk viiakse talvevaheajaks ürgse loodusega salapärasesse Lõuna-Eesti tallu. Eia ei oska esialgu aimatagi, et õige pea asub ta päästma hukule määratud põlismetsa, kokku viima kaht armastavat inimest ning lahti harutama oma pere kiivalt hoitud saladust.

“Tegemist on südamliku ja puudutava looga, millega tahame lastele öelda, et selleks, et muuta maailma, ei pea olema superkangelane, lahendama kuritegusid ega võitlema lohega. Iga väiksemgi heategu jätab olulise jälje,” seisab raamatu tutvustuses.

Kohapealt saab raamatu ka kaasa osta ja sinna autogrammi küsida.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments