Peetrike läks 42 000 euroga müüki

Haapsalu punane lõbusõidurong on osta.ee-s müügil. Foto: ekraanitõmmis

Tänasest on Haapsalu punane lõbusõidurong Peetrike oksjonikeskonnas osta.ee müügis.

Lõbusõidurongi alghing on 42 000 eurot.

Vedurist ja kahest vagunist koosneva huvisõidurongi Peetrike soetas Haapsalu linn 2014. aastal 30 000 euro eest. Rongi haldas viis aastat Läänemaa muuseum.

Rongile tehti 2016–2017 kapitaalremont ja lisati helisüsteem, sel aastal värviti üle vedur.

Haapsalu linn pani viis aastat tagasi ostetud Peetrikese oksjonile, sest järgmisel hooajal hakkab sõitma tema uus rohelist värvi nimekaim, mis tänavu kevadel osteti Lottemaalt.

Oksjon kestab 20. detsembrini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kahju
4 aastat tagasi

milleks müüa ? Võiks ju paar rongikest olla kuurortlinnas.See ju väga populaarne.Ehk saaks ilusal talveilmalgi mõne jõulusõidu teha….

Hale teooria küllvahevahel.
4 aastat tagasi

Hullult kahju. Sobis siia, uus on võõras ja ei tea, kas omaks saabki.

Vanamees
4 aastat tagasi

Ma arvan, et oksjonil osalemine ei ole kohustuslik. Kui pead kalliks, ära paku

Vello
4 aastat tagasi

Vana ford transiti eest 42000??

K.S
4 aastat tagasi

Arvan samuti, et alghind oleks võinud nt.1500 oĺla aga teiselt poolt on sihuksed asjad nknii rahapesu projektid, millised kinni maksavad Saksa pensionärid, las siis olla… No ja sel aastal üle värvitud vedu(???) lisab loomulikult hinda, kuigi ma ei saa eriti aru, mida see tähendab…aga 42.000 euri eest saab tänapäeval korraliku traktori või kasutatud autokraana….mille väärtus ei kannata mingitki võrdlust selle peetrikesega…. Niiet minu järeldus on see, et tglikult ei tahetagi seda Peetrikest müüa, vaid siin on mingid konksud…

Jeep
4 aastat tagasi

Sellise hinnaga ei osta seda mitte keegi ära. Seisukord on amortiseerunud ja lagi mis selle eest makstakse on 15000

Joop
4 aastat tagasi

42000???? Palju selline asi uuena peaks maksma siis ?

Arvos
4 aastat tagasi
Reply to  Joop

Mõni mill. Aga ega selle kärakaga midagi teha küll pole. Ka transiti mootoreid on jalaga segada. Üks ostis kunagi Riia 4-vagunilise diiselrongi, plaaniga see restoks teha kuid plaan jäi katki ning hiljem müütas seda 100 000-ga. Mootorid olid küll maha võetud kuid enne valiks selle sellise raha eest kui selle pisikese plönni 42 eest.