0

Video abil saab tutvuda Haapsalu salli kudumisega

Lääne Elu

info@le.ee

Internetikeskkonnas YouTube on Haapsalu salli kudumist tutvustav video.

Videos räägib käsitööõpetaja Siiri Reinmann, kuidas salli kududa – kuidas alustada, kuidas lõpetada. Samuti räägib ta, mida teha kui salliga, kui see on juba valmis kootud.

Video üles pannud Eesti Käsitöö tutvustab teisigi käsitööliike. Lisaks Haapsalu sallile tutvustab videoseeria Muhu teki madalpistelist tikandit, traditsioonilist nahkparkimist, traditsioonilist kasukavalmistamist, kirivöö kudumist ja Kihnu troi kudumist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz