Video: jaapani keele tund Haapsalu ajaloost piiskopilinnuses

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Ühispilt piiskopilinnuse vaateplatvormil. Foto: Urmas Lauri

Jaapani linn Kaga soovib Haapsalut oma sõpruslinnaks. Täna ja homme külastab Haapsalut Kaga delegatsioon eesotsas linnapea Riku Miyamotoga ja homme ennelõunal kirjutatakse volikogu saalis alla ühiste kavatsuste memorandumile.

„Teisipäeval näitame linna, käime linnuses, neuroloogiahaiglas, Tõrukese lasteaias ja vehklemishallis. Nende soov oli näha Tokyo 2020 vehklemislootuste matši. Nelli Differt teeb neile seal sõud,” tutvustas Haapsalu aselinnapüea Liina Põld külaliste päevakava.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments