Video: jaapani keele tund Haapsalu ajaloost piiskopilinnuses

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Ühispilt piiskopilinnuse vaateplatvormil. Foto: Urmas Lauri

Jaapani linn Kaga soovib Haapsalut oma sõpruslinnaks. Täna ja homme külastab Haapsalut Kaga delegatsioon eesotsas linnapea Riku Miyamotoga ja homme ennelõunal kirjutatakse volikogu saalis alla ühiste kavatsuste memorandumile.

„Teisipäeval näitame linna, käime linnuses, neuroloogiahaiglas, Tõrukese lasteaias ja vehklemishallis. Nende soov oli näha Tokyo 2020 vehklemislootuste matši. Nelli Differt teeb neile seal sõud,” tutvustas Haapsalu aselinnapüea Liina Põld külaliste päevakava.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz