Karilaiu hinnangul võib Järviku osas lahendus tulla täna õhtul

Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula
Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula

Keskerakonna, EKRE ja Isamaa juhid otsivad maaeluminister Mart Järviku küsimuses lahendust ja otsus võib tulla juba kas teisipäeva õhtul või kolmapäeva hommikul, ütles Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid.

Karilaid rääkis Vikerraadio saates „Uudis+”, et kindlasti ei ole praegu tegemist valitsuskriisiga, küll on aga tegemist ajutise tõrkega valitsuse töös.

„Mis toimub Järviku ümber on tekitanud tõrke. Loodan, et täna õhtuks või homme hommikuks on selge lahendus laua peal ja me saame sellest tõrkest üle, sest kui see tõrge jääb kauaks poliitika masinavärki sisse, siis võib sellest suurem kriis välja kujuneda, aga minu hinnangul Keskerakonna, EKRE ja Isamaa koalitsioon jätkab,” ütles Karilaid. „Reformierakonna unistus, et tulla Mart Järviku juhtumi taustal võimule, see neil luhtub.”

Karilaid ei soovinud öelda, et kas talle teadaolevalt Järvik jääb ametisse või mitte. „On palju erinevaid variante,” märkis ta, lisades, et ei saa ajakirjandusele varem täpsemat infot anda, kui kokkulepe on sõlmitud. „Kolm erakonda lihvivad kokkulepet.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vanamees
4 aastat tagasi

Nils Niitral on õigus. Ajakirjandus nagu kaarnakari algaja poliitiku kallal.

uskmatu-toomas
4 aastat tagasi

Kas selle jauramise lõpptulemuseks on sama mis eelmise sajandi kolmekümnedate lõpus ? Müts peos ja Kremli ukse taga !
Kui vaatad Kaja ja selle keskpärase näitleja esinemisi siis on see aeg varsti käes.

Keele teadlane
4 aastat tagasi

Millisest Järviku osast jutt käib? Või soovis ajakirjanik öelda Järviku suhtes/asjus? Palun oleme toimetuses ka keeleliselt korrektsed.

keeleteadlane
4 aastat tagasi

poliitikud võiks katsuda peale omavahelise arveteklaarimise ka pisut päris tööd teha

Vee sogamine
4 aastat tagasi

Refide jauramine kindlasti jätkub. “Vahendeid valimata ja viimse veretilgani” otsitakse pragusid ja nõrku lülisid, sest eesmärk on iga hinna eest praegune valitsus kukutada. Kas Refide jauramine on kuidagi Eesti eest ja hüvanguks? Oh ei! Kindlasti mitte. Põhjuseks on hirm omaenese pattude, varguste, valetamiste ja susserdamiste välja tulemise ees. Aga need tulevad välja varem või hiljem.
Ja sinnamaani jätkub ka Refide jauramine.

Azuu
4 aastat tagasi
Reply to  Vee sogamine

Väga õige! Aga juba on näha, milline partei see rf tegelikult on. Kunagi sai valitud ka lolli peaga, enam ei tee nii kunagi.

selline juhtimine
4 aastat tagasi

Suurim mure ei ole Eesti edasiminek, vaid suurim häda oleks peaministritoolilt kukkumine, ja võimu kaotamine, hirm reformierakonna võimu ees. Eesti on teisejärguline.

2. kodanik
4 aastat tagasi

Kas need aastad, kui Reformierakond on opositsioonis olnud, on Eesti paigal seisnud? Juba selle eest, et pidevalt käiakse välismaal kaebamas kui halvasti kõik siin natsiriigis on, võiks see erakond veel veidi varumängijate pingil istuda.

vperjod
4 aastat tagasi
Reply to  2. kodanik

Kõige suurem kaebaja oli teadaolevalt kesik Toom. Paigal ei ole, jah, seistud, on lammutatud, on halvustatud, on asju vussi keeratud.

2. kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  vperjod

Kahjuks ei ole minu valduses kaebajate edetabelit. Äkki saaksid luua pretsedendi ja tuua kasvõi üks näide sellest, mis on vussi keeratud?

Vee sogamine
4 aastat tagasi

Vastupidi. Eesti on esmatähtis! Just seepärast Ref ei tohi niipea võimule pääseda. Vahepeal ehk õnnestub ka ringkaitsest läbi murda, nende tõeline pale ja kavatsused paljastada. See muidugi tähendab Refile ka lõppu…

Imelik
4 aastat tagasi

Mis valemiga saaks Reformierakond valitsusse? Vastus on, et ei mingi valemiga- ükski erakond ei soovi nendega koostööd teha. Kas Sinu arvates on see suur mure ja “Eesti”? Mina arvan et mitte.

kuglimugli
4 aastat tagasi

Ei usu, et rahunemine tuleb, tsirkus läheb edasi, leitakse midagi muud.

Azuu
4 aastat tagasi
Reply to  kuglimugli

Kahjuks näib nii olevat. Selmet koostööd teha, on kaka “armee” kogu energia suunatud mingiks juraks, mõtetu ressursi ja raha raiskamine minuarust. Sedasi Eestit küll ei arenda paremuse poole.