Läänemaa JK esiliiga B-sse siiski ei pääse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Läänemaa jalgpalliklubi mänguhoos. Foto: Urmas Lauri

Laupäeval kaotas Läänemaa JK Sillamäe Kalevile ka teise esiliiga B-sse pääsemise üleminekumängu ning sellega on meie jalgpallurite uks edaspääsuks suletud.  

Sillamäel peetud mäng oli tasavägine. Kuigi Sillamäe Kalev läks 11. minutil Vassili Kuliku löödud penaltist 1:0 juhtima, suutis Martin Salf 26. minutil seisu viigistada. Võiduvärava lõi Sillamäe kasuks Kulik 63. mänguminutil.

Ka esimeses kohtumises, mille Läänemaa JK 0:2 kaotas, lõi sillamäelaste mõlemad väravad Kulik. Ta oli esmalt täpne 18. minutil ja suurendas Sillamäe edu minut enne mängu normaalaja lõppu.

Sillamäe Kalev mängib 16. ja 23. novembril esiliiga B-s 8. koha saavutanud Paide Linnameeskond U21-ga. Kohtumiste võitja mängib järgmisel hooajal esiliiga B-s.

Esiliiga B üleminekumängudele pääsemine oli Läänemaa JK abitreener Aavo Tomingase sõnul Läänemaa jalgpalli ajaloo suursündmus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments