2

Lääne Elu paberleht laupäeval, 2. novembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Paralepa parkmetsa tuleb seiklusrada

Hiljuti Tallinnast Haapsallu kolinud ettevõtjad Reena ja Olavi Klooster tahavad Paralepa parkmetsa teha seiklusraja ja on selle tarbeks asutanud ettevõtte Haapsalu Seikluspark OÜ.

Raudtee-ehitus on Turbas elu käima löönud

Esimene reisirong Turbasse asub Balti jaamast teele viie nädala pärast, 8. detsembril mõni minut pärast kella kümmet hommikul, et umbes pool kaksteist kohal olla. Täpseid sõiduplaane veel ei ole, aga eeldatavasti sõidab „porgand” umbes tund ja viisteist minutit, mõnel väljumisel ka pisut kauem.

Andres Tamlal läks hobi ülekäte

Teedeehitusinseneriks õppinud Andres Tamla muutis kümme aastat tagasi oma tegevussuunda ning läks Olustvere põllumajanduskooli mesindust õppima.

Praegu on 34aastane Tamla juba mesinike liidu juhatuse liige ning üks kahest kõrgeima taseme mesinduskonsulendist Eestis. Kevadel tahab ta aga avada mesilasteraapiatoa.

 

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Majaomanik
Majaomanik

Kes otsustas,et tuleb? Tahaks loota,et rahulikku ja vaikset Paralepa metsa ei rikuta ära mingi kirbutsirkusega.

Bürger
Bürger
Jah, loodan ka, et meile kõigile kuuluvast metsast ei saa ühtäkki mingit eraäri mängumaad lihtsalt sellepärast, et keegi on kellegi sõber, sugulane või klubikaaslane. Paralepa metsa ootab aga nii ehk naa ees eriline “õnneaeg”, kui peaks tulema raudtee Rohukülani – esitage teabenõue ja uurige, milline on planeeritav koridor nii raudteele Hps-Rohuküla kui ka Kiltsi uuele teejupile. Kurb, aga Paralepa tulevik näib tume. Mitmest küljest peale tungivad kinnisvaraarendused, fenomenaalsed teeprojektid ja lõpuks ilmselt ka kinnimätsitud erahuve teenivad ettevõtmised teevad kõik oma kahju. Lisaks veel mõni kabinetivaikuses tehtud loll otsus või sirgeldis, millesse keegi eriti süvenema ei vaevu ja ongi metsakesega kööga.… Loe rohkem »
wpDiscuz