0

50. Tallinna Mõõgal lõppes teine alagrupiring

Lääne Elu

info@le.ee

Briasco vs Jacques Andre Coquin Josephine. Foto: Augusto Bizzi
Briasco vs Jacques Andre Coquin. Foto: Augusto Bizzi

Teise alagruppide ringi järel said Kristina Kuusk ja Nelli Differt viis võitu ja ühe kaotuse. Carmen-Lii Targamaa kogus alagrupis neli võitu ja kaks kaotust. Karoliine Loit sai kirja võrdselt kolm võitu ja kolm kaotust. Gaia-Marianna Salm võitis kaks matši ning kaotas neli. Anu Hark piirdus alagrupiturniiriga.

Kolmandas alagrupiringis asuvad vehklema Laura Kütt, Kärol-Liina Glinkin, Erika Kirpu, Anastassia Jelinevitš, Iris Maria Matskevitš, Irina Embrich ja Veronika Zuikova.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz