Riigikokku naasev Kingo ei saa lahkumishüvitist

BNS

Kert Kingo. Foto: Riigikogu
Kert Kingo. Foto: Riigikogu

Kuna väliskaubandus- ja infotehnoloogiaministri ametist lahkuv Kert Kingo naaseb riigikokku, et saa ta lahkumishüvitist.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi pressiesindaja sõnul naaseb Kert Kingo ministriametist lahkudes riigikokku, seega lahkumishüvitist ta ei saa, küll on tal aga saada töötasu oktoobrikuu eest ja kasutamata puhkusepäevade tasu.

Pressiesindaja sõnul selgub täpne summa siis, kui selgub ministri ametist vabastamise täpne kuupäev ehk päev, mil president ministri tagasiastumisavalduse rahuldab.

Väliskaubanduse ja infotehnoloogiaminister Kert Kingo esitas kolmapäeva õhtul peaminister Jüri Ratasele ametist lahkumise avalduse.

„Kujunenud olukorras ei pea ma võimalikuks ministrina jätkata,” ütles Kingo.

Peaminister Jüri Ratas võttis vastu väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Kert Kingo tagasiastumisavalduse ja edastas selle president Kersti Kaljulaidile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments