Vene kuningliku balletiteatri etendus jääb ära

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu kultuurikeskus. Foto: Arvo Tarmula

12. novembril Haapsalu kultuurikeskuses toimuma pidanud Vene kuningliku balletiteatri etendus „Luikede järv” jääb ära ja piletid ostetakse tagasi.

Haapsalu kultuurikeskuse peaadministraator Triin Jugapuu ütles, et ühtegi põhjendust, miks etendus ära jääb, pole korraldajad andnud. „Meile jõudis info eelmisel nädalal Piletilevi kaudu, saatsin kohe ka korraldajatele päringu, aga neilt pole kippu ega kõppu vastuseks tulnud,” rääkis Jugapuu.

Jugapuu ütles, et tema andmetel Tallinna ja Tartu etendused toimuvad. Haapsalu etenduse tavapileteid on võimalik tagastada kõikides Piletilevi müügipunktides, v.a Circle K teenindusjaamades, 19. novembrini, PDF-pileti omanikele kannab Piletilevi raha tagasi. Raha laekub seitsme tööpäeva jooksul.

Jugapuu ütles, et siiski saab balletti sel aastal Haapsalus veel näha. Nimelt tuleb 19. detsembril Haapsallu Arsise kellade ansambel koos Eesti rahvusballeti tantsijatega, kes esitavad numbreid Tšaikovski balletist „Pähklipureja”.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments