Patrik Rainer Kaljula sai Eesti noorte GP turniiril teise koha

P12 Eesti GP finalistid Samuel Mandelkorn ja Patrik Rainer Kaljula. Foto: erakogu
P12 Eesti GP finalistid Samuel Mandelkorn ja Patrik Rainer Kaljula. Foto: erakogu

Tallinnas Tondiraba tennisehallis Eesti noorte (P12) tennisekarikaturniiril saavutas finaali jõudnud Patrik Rainer Kaljula oma karjääri parima tulemuse.

Finaali jõudmiseks alistas Kaljula kolm edetabelis endast kõrgemal kohal asuvat mängijat. 16 hulgas võitis ta kõigepealt 8. kohal asetseva ja turniiril 4. paigutuse saanud Renaldo Suursoo 6:2, 6:2. Seejärel veerandfinaalis oli ta parem Jan Martti Vainulast 6:0, 6:2.

Poolfinaalis mängis Kaljula üle edetabeli 4. numbri, turniiril 2. asetuse saanud Kaspar Lusti tulemusega 6:1, 7:5.

Finaali jõudis tabeli teiselt poolelt P12 edetabeli esinumber ja ka turniiril esimese asetuse saanud Samuel Mandelkorn. Temale Kaljula seekord veel vastu ei saanud, tuli tunnistada vastase paremust 3:6 1:6. Kaljula saavutatud teine koht tugevate võitudega annab tunnistust seni tehtud heale tööle koos treener Igor Nudelmaniga.

Head mängu näitas samuti Maily Märss, kes T16/18 Eesti noorte GP turniiril Tallinnas  jõudis veerandfinaali. Tüdrukute tugevamas grupis alistas ta hea mänguga Katarina Brit Eskeni 7:5, 6:2. Veerandfinaalis tuli tunnistada 2 asetuse saanud Andrea Rootsi paremust 1:6, 4:6. Märss jäi võistlustel 5.-8. kohale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments