0

Lihulas algas spordimaja lammutamine

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Jaanus Getreu fotod

Kolmapäeval algas Lihula spordihoone lammutamine.

„Lihula gümnaasiumi kergejõustikutrenni noored said lõdvestusharjutusi teha esimest lammutuspäeva jälgides,” ütles Lihula treener Jaanus Getreu.

Lihula gümnaasiumi spordihoone tagumine osa, kus asub pallimängusaal, lammutatakse maha ja ehitatakse uus. Riik toetas spordihoone ehitust miljoni euroga. Kokku läheb see maksma 1,43 miljonit. Alles jääb hoone esimene, telliskividest ehitatud osa, kus asuvad riietus- ja duširuumid. Nende remondiks esialgu raha ei ole.

Lihula gümnaasium vajas uut spordihoonet, sest vana oli liiga väike. Ka ei pidanud 1990. aastate keskel ehitatud hoone sooja. Uus pallimängusaal on praegusest laiem ja kõrgem – Lihula gümnaasium saab täismõõdus korvpalliväljaku. Praegu seda ei olnud.

Uues saalis on ruumi pidada korraga kahte kehalise kasvatuse tundi ja mängida võrkpalli. Spordihoone valmib tulevaks õppeaastaks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz