0

Huvi erivajadustega inimeste töö vastu kasvab

Hea Hoog käsitöö valmistavad erivajadustega inimesed. Urmas Lauri

Avatud ettevõtete päeval sai tootjate ja teenusepakkujate tegemisi uudistada kogu Eestis. Läänemaal oli esindatud psüühilise erivajadusega inimestele tööd vahendav sihtasutus Hea Hoog, millel on Eestis 15 töökeskust, vahendas Aktuaalne Kaamera.

Erivajadusega inimesed valmistavad sihtasutuses Hea Hoog interneti teel müüdavat käsitööd, täidavad suuremaid tellimusi, näiteks sinilillekampaania meenete tegemine, ja käivad ka koristamas. Kui Uuemõisa töökeskuses toimetab kokku 45 inimest, siis üle Eesti on neid iga päev ligi 500.

„Nad ei ole valmis minema avatud tööturule otse tööandja juurde. Kaitstud tingimustes töötamine on nende jaoks väga oluline. Seal on olemas õiged inimesed nende jaoks, kes saavad aidata, toetada, nõustada, juhendada,” rääkis sihtasutuse Hea Hoog teenuste juht Anu Hall.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz