Huvi erivajadustega inimeste töö vastu kasvab

Hea Hoog käsitöö valmistavad erivajadustega inimesed. Urmas Lauri

Avatud ettevõtete päeval sai tootjate ja teenusepakkujate tegemisi uudistada kogu Eestis. Läänemaal oli esindatud psüühilise erivajadusega inimestele tööd vahendav sihtasutus Hea Hoog, millel on Eestis 15 töökeskust, vahendas Aktuaalne Kaamera.

Erivajadusega inimesed valmistavad sihtasutuses Hea Hoog interneti teel müüdavat käsitööd, täidavad suuremaid tellimusi, näiteks sinilillekampaania meenete tegemine, ja käivad ka koristamas. Kui Uuemõisa töökeskuses toimetab kokku 45 inimest, siis üle Eesti on neid iga päev ligi 500.

„Nad ei ole valmis minema avatud tööturule otse tööandja juurde. Kaitstud tingimustes töötamine on nende jaoks väga oluline. Seal on olemas õiged inimesed nende jaoks, kes saavad aidata, toetada, nõustada, juhendada,” rääkis sihtasutuse Hea Hoog teenuste juht Anu Hall.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments