Galerii: Haapsalu noortekeskus sai piljarditoa

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 13
Noortekeskuses saavad noored mängida uuel piljardilaual. Arvo Tarmula

Haapsalu noortekeskuses avati täna piljardituba, mille jaoks kirjutasid projekti noored ise.

„Vana laud oli katki,” ütles idee autor Albert Kalmets.

Noorsootöötajalt Katrin Nuuterilt said noored teada noorte omaalgatuslike ideede konkursist Nopi Üles, kuhu esitasid ka enda idee. Selleks, et idee töösse läheks, tuli saada Facebookis 200 like’i ehk meeldimist. Haapsalu noortekeskuse piljardilaua idee sai like’e kokku peaaegu tuhat.

Piljardilaud koos paigalduse, pallide ja kiidega maksis kokku 1300 eurot.

Lisaks piljardilauale oli kehvas seisus ka ruum ise. Noortekeskuse direktor Reelika Ender rääkis, et kui soovisid, et vastane kaotaks, tuli lihtsalt jalaga tugevamini vastu põrandat anda ja pallid veeresid eest ära. Ruumi korrastamiseks sai noortekeskus 11 000 eurot Haapsalu linnavalitsuselt.

Noortekeskuse haldusjuht Küllike Valk rääkis, et nüüd on ruumis valatud põrand ja põrandaküte. „Radiaatorid ei jää enam ette,” ütles Valk.

Uue piljardilaua said noored kätte reedel.

Kalmets rääkis, et piljardit käib ta mängimas iga päev. „Nii palju kui aega on, oleme siin” ütles Kalmets.

Piljarditoa avamise puhul mängisid omavahel noortekeskuse töötajad ja noored. Avamängu võitsid noored, sest noorsootöötaja Katrin Nuuter viskas sisse musta palli.

Sama projektiga Nopi Üles rajas Haapsalu noortekeskus kaks aastat tagasi ka maja ette välijõusaali.

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Naabri Valve
4 aastat tagasi

Õnnitlen noortekeskuse rahvast imekauniks remonditud maja puhul! Soovitan linnarahvalgi vaatama minna, milliseks helekollaseks iluduseks on muutunud inetu pardipoeg ehk vana vangimaja.

Kuul
4 aastat tagasi

Piljard on midagi muud. Pildil on ameerika pool.