2

Pääste: Lääne-Nigula vallas kukkus puu elektriliinile

16. septembril kell 9.37 vajati päästjaid appi Lääne-Nigula valda, kus puu oli kukkunud risti üle tee ning latv langes elektriliinile. Olukorra lahendasid päästjad ja elektrikud kell 10.39.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kasari jõe ääres või Nõva rannas?
Kasari jõe ääres või Nõva rannas?

On sellisel teavitamisel ikka mõte sees? Politseiteated on kõik kangekaelselt kohta märkimas – Lääne-Nigula vald. See nii suur, et inimestel pole aimu ka, kus midagi toimus või juhtus. Jätaks pigem teavituse tegemata?

mees maalt
mees maalt

Olen ka selle üle pikka aega mõelnud.Olen kohtunud ka Hr.Taratuhhiniga aga pole meelde tulnud küsida, miks politsei ei avalda küla nime kus midagi on toimunud. Äkki on küla nime avaldamisest kasu ka politseile, kui neile mitte siis vähemasti tolle ja naaberküla elanikele, kes hoiavad rohkem silmi lahti. Ja Päästeameti uudisest ei saa küll aru ,miks ei avaldata koha või küla nime, just nagu oleks tegu suure riikliku saladusega. PIGEM TÕESTI , JÄTKE INTERNETI RISUSTAMINE!

wpDiscuz