Noormängija Hannes Rabi sai esimese turniirivõidu

Võistkondlikult said tennises kolmanda koha Hannes Rabi, Patrik Rainer Kaljula ja Keven Ungert. Foto: erakogu
Võistkondlikult said tennises kolmanda koha Hannes Rabi, Patrik Rainer Kaljula ja Keven Ungert. Foto: erakogu

Tallinnas Tallinki tennisekeskuses Eesti Noorteliiga II turniiril oli võidukas Hannes Rabi.

Esmalt alistas Rabi Ralf Adamsoni 6-3, seejärel veerandfinaalis Rasmus Soola peale tasavägist mängu 7-6(2), poolfinaalis Alexander Vdovichevi 6-2. Finaalis oli Rabi võit veenev, Dominic Mang alistus tulemusega 2-6. See oli Rabile esimene turniirivõit.

Eesti klubide karikavõistluste Noorteliiga II finaalvõistlused peeti Kadrioru tennisekeskuses peeti. Haapsalu tenniseklubi esindasid Patrik Rainer Kaljula, Hannes Rabi ja Keven Ungert. Poisid olid edukad, alistades 8 parema võistkonna hulgas esmalt Tartu MK Tennis IV võistkonna 3-0 ja pääsesid poolfinaali. Seal tuli kaotus vastu võtta MK Tennis V võistkonnalt 0-3 kuid seejärel III koha mängus olid Patrik Rainer, Hannes ja Keven kindlad ja auhinnakarikas toodi koju tulemusega 3-0 MK Tennis III võistkonna üle. See on üle mitmete aastate esimene auhinnaline võistkondlik auhinnaline koht Eesti noorte meistrivõistlustelt.

Ka Tallinnas Tondiraba tennisehallis Noorteliiga II turniiril saatis edu Haapsalu noormängijaid. Meilt mängisid Patrik Rainer Kaljula, Keven Ungert ja Hannes Rabi. Patrik Rainer võitis kõik mängud ja tuli esmakordselt turniirivõitjaks. Esimeses ringis võitis ta Rasmus Pau 6-1, teises ringis Ralf Adamsoni 6-0. Veerandfinaalis läks ta kokku Hannesega, kes oli eelnevalt võitnud Hugo Narmonti 6-0 ja tasavägises mängus Oliver Nossovi 7-5. Patrik Rainer pani oma paremuse maksma tulemusega 6-1. Poolfinaalis tuli vastaseks Konrad Punger, kes esimeses ringis oli alistanud Keveni 6-3. Patrik Rainerile temast seekord vastast ei olnud, võit tuli tulemusega 6-4. Finaalis näitas Patrik Rainer kindlat mängu ja esimene turniirivõit Eesti Noorteliigas tulemusega 6-3 Ken Inki üle.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments