5

Lääne Elu paberleht laupäeval, 24. augustil

Lääne Elu

info@le.ee

Panga küla saab novembris poe

Panga küla spordihoones seni tühjalt seisnud kaupluseruumides avatakse pood ilmselt novembris. „Lepingu sõlmime septembri algul, poe avame ilmselt novembris, mitte varem,” ütles Pangal toidupoodi pidama hakkav Jekaterina Sergijenkova.

Haapsalu teedevalitsusest mindi Balti ketti kahe bussiga

Balti ketist möödus 23. augustil 30 aastat. Seda Eesti lähiajaloo üht olulisemat sündmust meenutavad Haapsalu TREVis ehk teedevalitsuses töötanud Aime Edasi ja Rüüd Kamarik ning Irene Väli ja Esko Lauri, kelle vanemad töötasid TREVis.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Vingujad või õiged mehed?
Vingujad või õiged mehed?

See oleks nüüd ühtlasi ka tõestuseks, et Nõva “vingujad” olid tegelikult algusest peale õigel poolel ning “vingumisel” oli alus. Hoidke alt, kes nõvakaid “vingujateks” nimetavad, sest meie “vingumine” ei ole veel lõppenud!

vat kus lops
vat kus lops

Tubli Nõva rahvas! Kõva kannatus teil.Aastaid lüpsmist taluda,leheveergudel peksa saada(sest ega keegi seda hädakisa siin ju tegelikult tõsiselt võtnud) ja lõpuks tulla võitjana välja saates varga taaskord justnimelt taaskord kohtupinki.Kellele töövõit kellele tööõnnetus.

vargapande
vargapande

ja see saabki tõeks.
paluks siis raamatupidaja ka ühes Deiwuga vastutusele võtta.ei liikunud ükski ülekanne ilma Sirje Laasita

Naaber
Naaber

Kallas on tegija, muru aina kasvab ja Kallas aina niidab, ning raha tuleb ja elu õitseb. Saamatud uurimisorganid, Nõvakad on kõigega rahul!

Vaene tankist
Vaene tankist

Vaevalt Rahumägi selle raha omale sai. Tänased tegijad Kallas ja Löhmus… Nemad tuleks liistule tömmata.

wpDiscuz