Tasuta linnaekskursioonidel osales 271 inimest

Linnaekskursioon. Foto: erakogu

2. juulist 1.augustini said Haapsalu külastajad osaleda tasuta linnaekskursioonidel, kahe kuu jooksul võttis ekskursioonidest osa 271 inimest.

Ekskursioonid toimusid nii eesti, inglise, vene kui ka soome keeles. Kokku tegid Läänemaa giidide ühingu giidid 20 ekskursiooni ning kõige rohkem osaleti eesti keelsetel tuuridel, kokku 90 osalejat, inglise keelsetel ekskursioonidel oli 71 osalejat ja soome- ja vene keelsel ekskursioonil kummalgi 55 osalejat.

Tausta linnaekskursioonid on saanud külastajate hulgast hulganisti positiivset tagasisidet. See annab Haapsalu külastajale võimaluse linna lugu paremini tundma õppida.

Tunniajase tasuta linnaekskursiooni käigus said külastajad ülevaate kuurortlinna ajaloost, arhitektuuripärlitest ja tänapäeva arengutest. Projekt toimus juba kuuendat suve.
Tasuta linnaekskursioonide toimumist toetasid Haapsalu linn, Fra Mare Thalasso Spa Hotel, Spaahotell Laine, Baltic Hotel Promenaadi ning SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments