0

Paralepa rannas selgusid Läänemaa rannavõrkpalli meistrid

Naistest kaitsesid tiitlit valitsevad meistrid Kärolis Kungla (paremalt) ja Ana Laura Kaasik. Foto: Enn Kerge

Naistest kaitsesid tiitlit valitsevad meistrid Kärolis Kungla ja Ana Laura Kaasik. Nii nagu mullugi kuulus teine koht paarile Triin Heilu – Karina Kungla. Kolmanda koha võitsid Kerda Ledis ja Heliko Nukki.

Meestest tulid esmakordselt meistris Mihkel Luidalepp ja Kunnar Kangro. Hõbemedalid võitsid Lauri Loorits ja Andres Savik ning pronksmedalid kuulusid prantsuse-eesti duole Gerard Marti – Mehis Sarrapik.

Fotod: Enn Kerge

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz