3

Galerii: Haapsalu peatänav muutus toidutänavaks

Lääne Elu

info@le.ee

Uulitsatoit. Foto: Arvo Tarmula
Uulitsatoit. Foto: Arvo Tarmula

Täna muutus Karja tänav Haapsalus juba viiendat korda sõna otseses mõttes toidutänavaks.

Maitsete promenaadi päeva juhib Jüri Mutika ja kell 8 õhtul algab retrodisko. Seekord teeb vanameister Mart Juure asemel tänavadiskot DJ Andy Malex, kes on saanud auhindu erinevatel diskorite võistlustel Inglismaal. Veel enne diskot saab nautida Bratya Chesnoki live art show’d.

Fotod: Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kont
kont

Kõik hea ja üritus hea, aga armetu vaadata, et Haapsalu enda elanikke oli seal maksimaalselt 2-3%. Kogu rahvas ikkagi Tallinnast, Pärnust ja mujalt. Tänu neile võõrastele siin vähemalt mingigi elu käib.

kotermann
kotermann

Oh, see on lihtne. Nende kauplejate hinnatase oli üldiselt üle kohaliku keskmise. Lihtsalt valik oli oluliselt laiem kui Haapsalus tavaliselt.

Haapsalu inimene
Haapsalu inimene

Ma ei teadnudki, et see üritus on Haapsalu inimesele kohustuslik. 🙂 eks nad peavad hakkama vaba päeva siis küsima selleks ürituseks. 😀

wpDiscuz