5

Politsei: Lääne-Nigulas tungiti tallu

Lääne Elu

info@le.ee

1. augustil sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas lõhuti värava kinnitus ja tungiti sisse talumajja, kust varastati õmblusmasin ja erinevaid alkohoolseid jooke. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on ligi 100 eurot.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Läänemaa
Läänemaa

-Turvaline pesapaik

Videovalve
Videovalve

Isikuandmete kaitse seadus kaitseb kurikaelu, et mitte ei annaks vihjet tegevuskoha ning isiku kohta – järsku tuntakse ära ja antakse kohtu alla. Tule taeva appi, kuhu oleme oma bürokraatlike seadustega jõudnud: kurikaelad on kaitse alused. Vabandust, seadusandjad toome pealt on puhkusel ja vaja kuluhüvitised tuuri panna!!!

Naabri Valve
Naabri Valve

Pealkirja ja teksti kokku pannes võib järeldada, et vargus pandi toime Lääne-Nigula vallas Lääne-Nigulas. Millegipärast arvan, et see nii ei ole.
Miks ei võiks kirja panna kasvõi küla nimegi, et inimesed teaksid sealkandis valvsamad olla?

Seal
Seal

elab ja liigub palju pollareid , ära muretse

ajuhans
ajuhans

ah , küll ma tegelen nendega

wpDiscuz