Pühapäeval avab tosin Läänemaa talu oma uksed

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tänavune avatud talude päeva maskott on Ande Baikovi kukk Porthos. Foto: Urmas Lauri

Liblikamaja. Foto: Urmas Lauri

Viiendal üle-eestilisel avatud talude päeval osaleb Põhja-Läänemaalt kuus ning Lääneranna vallast samuti kuus talu. Osa taludest olid avatud ka laupäeval.

Lääne-Nigula vallas saab külastada köögiviljakasvatusega tegelevat Koka talu Leila külas ja kanepikasvatusega tuntuks saanud Tammejuure talu Suure-Lähtru külas. Risti linnupargis võib uudistada linde ning uksed avab ka Rõude muuseum. Haapsalu linnas Haeska külas ootab külalisi kaks talu: hoidiseid, koduveine ja siidreid tootev Tänava talu ja puuvilja- ja marjakasvatuse ning mesindusega tegelev Tuuliku talu.

Lääneranna vallas ootab külastajaid Ranna Rantšo, ehteid ja kudumeid tootev Lilu talu Rame külas, Kahvatu kõrtsi elulaaditalu Paatsalus, roosikasvatusega tegelev Panga talu Ura külas, Kiisamaa seiklus- ja looduspark koos liblikamajaga Koonga kandis ning Karinõmme külas lihaveiseid kasvatav OÜ Talu ja Tulu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments