0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 20. juulil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Sel nädalal algas Läänemaal viljalõikus

Neljapäeval oli esimene päev, mil Reinu-Einari peremees Einar Pärnpuu kombaini põllule saatis. Naabertalus Kärneri-Jõel alustati viljalõikusega juba teisipäeval. Viljalõikuse algus oli Pärnpuule eriline — põllule läks tuttuus kombain.

Kalmudel on oma mägi ja oma järv

Rannarootsi muuseumi direktor Ülo Kalm on koos abikaasa Liiga oma kodu, Haava talu Pürksis, üles ehitanud 30 aastat ja noppinud hulga kodukujunduse auhindu. Läinud laupäeval toimunud kohvikuteõhtuks olid Kalmud töö kenasti ära jaganud: perenaise köögis valmisid kodused küpsetised, peremees tutvustas külalistele aeda.

Veerandsada aastat esimestest Viiulimängudest

Jägmisel nädalal tähistatakse Haapsalu omaaegse keelpillifestivali „Viiulimängud“ 25. juubelit kontsertidega Haapsalu kuursaalis ja toomkirikus. Kontsertidega austatakse festivali asutaja ja kunstilise juhi professor Tõnu Reimanni (1947-2016) mälestust ning tuuakse linna taas selle omaaegse tippfestivali ja keelpillimängijate suvekursuste vaimu ja hõngu.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz