Haapsalu kunstiklubi avas näituse „740 pintslitõmmet juubilarist“

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 10
Ahto Laadoga maalilt leiab tähelepanelik vaataja legendaarse Gunnar Ollo. Fotod Arvo Tarmula

Haapsalu kunstiklubi avas kunstikooli galeriis näituse „740 pintslitõmmet juubilarist“ linna 740. sünnipäeva auks.

Näitus on Haapsalu-teemaline. Galerii seintel võib näha vaateid linnusest, kirikutest, promenaadist, vanalinna tänavatest, Laikmaa paviljonist jne. Uudishimulikumad võivad avastada Ahto Laadoga maalilt „Haapsalu legendid“ ka legendaarse Gunnar Ollo.

Maalid on mitmes kunstitehnikas – nii markerit, akrüüli ja õlivärvi kui ka segatehnikat.

Näitusel on kunstiklubi kaheksa kunstnikku, teiste seas Ahto Laadoga, Ants Roos, Ülo Telgmaa. Töid on 20, mõni aastatevanused ja mõni alles värskelt kuivanud.

Näitus on avatud 17. juulist 11. augustini. Kunstiklubi vedaja Aide Leit-Lepmetsa sõnul aga näitus sellega ei päädi, vaid septembri lõpus läheb edasi Soome Haapsalu sõpruslinna Hankosse. „Käisid oma juubelinäitusega siin ja nüüd kutsuti meid sinna“, sõnas Leit-Lepmets.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments