Risti päästjad tulid Eliitkomando võistlusel kolmandaks

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Eliitkomando võistlusel poodiumile jõudnud Risti meeskond Kristen Kaevats (vasakult), Üllar Lai, meeskonna juht Alvar Lai, Urmis Pōld ja Allar Lai. Ees Risti komando pealik Marko Sultsing. Foto Hannes Kliss

Viljandis peetud päästeameti kutsemeistrivõistlustel Eliitkomando, said Risti komando meeskond kolmanda koha.

See on parim koht, mida läänlased Eliitkomando võistlusel saanud, mullu olid Risti mehed viiendad. Tänavu võitis Nõmme päästmeeskond, teine oli Vändra meeskond. Risti meeskonnas võistlesid Alvar Lai, Üllar Lai, Allar Lai, Kristen Kaevats ja Urmis Pōld.

Eliitkomando on pika traditsiooniga ja vaatemänguline võistlus, kus päästekomandod sooritavad igapäevaülesandeid: kustutavad tulekahju, päästavad veest, teevad ennetustööd, lahendavad liiklusavariid ja päästavad nööride abil sügavustest.

Kokku oli võistlesid päästeameti eri kutsealade esindajad korraga viiel eri võistlusel. Kõik võistlusalad nõudsid vastupidavuse kõrval oskusi, mida päästeameti töötajad rakendavad oma igapäevatöös.

Individuaalvõistlusel selgitati välja Pritsumees ja seal said kolmikvõidu Tõrva päästjad. Samuti võistlesid omavahel päästeameti demineerijad, ohutusjärelevalve töötajad ja haldusvaldkonna töötajad.

Ohutusjärelevalve inspektorite meeskonnavõistluses kuulus Lääne päästepiirkonna ohutusjärelevalve inspektor Piret Sarapuu teise koha saanud Lääne päästekeskuse võistkonda.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
jüri
4 aastat tagasi

Poisid olete tublid , jätkake