Lääne Elu paberleht laupäeval, 13. juulil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

30. sünnipäeva puhul on Lääne Elu laupäevane leht tavapärastes poole paksem.

Intervjuus Lääne Elule ütleb Eesti Panga nõukogu esimees ja endine peaminister Mart Laar, et rahapesuskandaal on Eesti pangandust rohkem raputanud kui kahjustanud.

Juubelinumbrist saab lugeda Erkki Bahovski, Silvia Urgase, Alex Lotmani ja Ahto Lobjaka arvamuslugusid Eesti elust ning Kaie Ilvese vestet ajalehetoimetuse igapäevaelust.

Lääne Elu asutamist ja algusaastaid meenutavad Arne Veske, Sven Saun, Anneli Ammas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nii
4 aastat tagasi

Lobjakal ikka sakslased, juba peale jääaega siinmail platsis. Meie siin külalised Kaama tagant. Mõistan nüüd paremini Lobjakat ja tema loba.

Sirvija
4 aastat tagasi

Eks lpu eel püütakse ikka midagi ette võtta. Muidugi LE ajakirjanikud on ikka vilesad tegijad, kuna “Copi-Paste” on nende põhitegevus. Ise kohal käimata ja tegelikult asja uurimata!

Mnjah
4 aastat tagasi

Tundub, et M.L. on veidike kohtlane, pangandus müüb eelkõige usaldust (ka riigi) ja igasugune rahapesu kahjustab Eesti pangandust tervikuna. Raha hind on kallinenud ja eelistatakse teiste riikide pangandussüsteeme jne. Isiklikult arvan, et EP vajab uut nõukogu esimeest juba selle eest, et antakse positiivne kuvand või vähendatakse mõjuulatust rahapesule. Masendav.

ei ole
4 aastat tagasi
Reply to  Mnjah

Lihtsalt vahelduseks, et ükski eesti pank pole rahapesuga tegelenud. Kahjud ikka minimaalsed.