Galerii: Haapsalu valmistub Ameerika autode näituseks

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 28
Vasikaholmi ranna kõrval on end sisseseadnud nii Ameerika päritolu autod kui ka vagunelamud. Arvo Tarmula

Täna algab Ameerika autode näitus, keskpäeval oli Haapsalu veel ettevalmistusstaadiumis.

Haapsalu vanalinna piirasid märgid, mis lubasid siseneda vaid Ameerika päritolu autodel. Kuigi Ameerika päritolu autod on Haapsalu linnavahel tiirutanud juba mitu päeva, oli ürituse põhipaik veel reede keskpäeval üsna vaikne – lossiplatsil olid mõned autod, mõned autod olid end sisseseadnud ka Krahviaia telkla alal. Lossiparki näitusele oli jõudnud üks Soomest kohale tulnud 1951. aasta Chrysler New Yorker ja mõned kaasaegsemad sportautod.

Lossipargis olid näituseautode tarbeks valmispandud parkimiskohad. Need olid märgistatud postide ja koormakatetega. Selleks, et auto all olev tumeroheline koormakate välja ei paistaks, kaetakse autot ümbritsev ala pärast parkimist multsiga.

Samuti lookles keskpäeval juba järjekord piletikassas, kus üritust külastama tulnud inimesed vahetasid pileteid käepaelte vastu.

Piiretega oli ümbritsetud ka promenaadi ümbrus, kuhu tuleb samuti telkla-ala. Seal olid juba ülespandud mõned telgid.

Rohkem rahvast oli juba Vasikaholmi ranna telklaalal, kuhu olid koha sisse võtnud Soomest autonäitusele sõitnud klubi, kes reisivad lisaks Ameerika päritolu autodele ka Ameerika päritolu vagunelamutega.

Ajakava

Reede

19 Avatakse väravad
19.30 Swingin`Sisters (EST)
20.45 Big Sandy and his Fly-Rite Boys (USA)
22 Francine (FIN)

23 Afterparty Kuursaalis
Rockin`Lady & Her Rivertown Boys (EST)
Burlesque-kabaree show (UK)

Laupäev

12 Avatakse väravad
13 Lastele kauboishow poniga (lavaesine muruala)
14 Autode tutvustamine
16 Revals (EST)
18 Hillbilly Moon Explosion (CH)
19.15 Autasustamine
20.30 Everlast (USA)
22 Phil Campbell and the Bastard Sons (UK)

23 Naiste cruising
23.30 Burnout show Rannarootsi keskuse parklas

Pühapäev

11 Autode rongkäik läbi linna
12 Kiirendusvõistlus Kiltsi lennuväljal

Lõbusõidud monsterautoga Rannarootsi keskuse parklas Neljapäevast laupäevani 12-20. Pühapäeval kiirendusvõistluse ajal Kiltsi lennuväljal

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nimivabatahtlik
4 aastat tagasi

Haapsalu linn ongi ainuke linn maailmas, kes enda peale oksendada lubab. Vaadake siis ise seda pigi-asfaldist jõuramist-lällamist-tossutamist täis vanalinna, mis ilusamatel aegadel oli vaikne kena suvituslinnake. Kahju, aga “progress” e. nö “täielik vabadus” liigub täispööretel edasi. Teenige siis hästi-hästi palju raha sita sees elamise hinnaga. Härrased linnaisad, oleks kena, kui tuleksite väheke mõistusele. NB!, see ei ole vihakõne, ma ei taha veel kinnimajja minna.

haapsalu linn Haapsalu linnas
4 aastat tagasi

jah, kindlasti, et hullumaja oleks täielik on ka helikopter kohal!

kaugemalt
4 aastat tagasi

üks parimaid üritusi Haapsalus !

Kodanik2
4 aastat tagasi

Kas neid suurepäraseid olukorrakirjeldusi mida proovitakse nimetada ajakirjanduseks pannakse alati üks ajakirjanik kirjutama? 🙂 ja kui, siis kas ta on selles kõige parem ja detailsem?
Nii põnev on lugeda kuidas kattele pannakse multši:)
Lääne Elu 30 palju õnne :D:D

Imelik
4 aastat tagasi

Täna tuli üks pesulasse, ootas aga mootorit välja ei lülitanud. Tossas ja paukus terve ümbruskonna vingu täis. Ju siis neid traktoreid seisma ei tohigi jätta.
Küsitav on ainult -mida propageeritakse sellise üritusega? Hoolimatust, ülbust ja süüdimatut laristamist?

Kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  Imelik

Osad tulevad sellele üritusele vist ainult jooma. Ju siis soomes ja mujal ei saa end nii täis tõmmata et maa on must. Kas tõesti ei suudeta alkoholi mõistlikult tarbida?

Sass S
4 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Ja osadel meeldib iga asja üle ainult vinguda .

minni
4 aastat tagasi
Reply to  Sass S

Ega see üks õige asi ei ole ikka küll-kogu linn on mitu päeva kohutavat tossu, kummivilinat ja lärmi mis need mootorid teevad.Rannarootsi parklas eile vaatasin , tohutu monstrum on võtnud lõbusõidule ja finaalis lömastab veel ülesõiduga ühe vanametalliks mõeldud sõiduauto-mida ja kellele sellise etteastega tahetakse õpetada v. tõestada. On meil veel vähe liiklushuligaane, et allameetrimehi ärgitada sedasi toimima.Linn võiks selliste ,,koletiste,, sissesõidu lubamisega Uuemõisa ringi lähedal head teemaksu koguda, meil ju niigi teede olukord nutune.