Uued liiklusmärgid takistavad busse ja ehmatavad autojuhte

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kui tänava äärde on pargitud, ei mahu suur buss liiklusmärkidest mööda. Foto Arvo Tarmula

Läinud nädalal lasi Haapsalu linnavalitsus Posti tänava keskele kultuurimaja ees paigaldada ülekäiguraja märgid.

Keset teed paigaldatud märgid on Haapsalu taksojuhi Gennadi Simulaski sõnul ohtlikud, sest autod ei mahu läbi. „Parkimiskeelumärke ei ole. Inimesed pargivad, nagu juhtub. See muudab tee kitsaks,” ütles Simulask.

Aastakümneid taksojuhi ametit pidanud Simulaski sõnul on märkide selline paigaldamine suur rumalus. „Suurüritused on tulemas, linna tulevad tuhanded inimesed ja nii võivad juhtuda õnnetused,” hoiatas Simulask.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvos
4 aastat tagasi

Ilmselgelt on tööl mingi mõttetu ametnik kes rumalusest ning oma mõttetu eksistentsi tõestamiseks toladusi teeb. Lahti lasta mõttetu inimene.

Liikleja
4 aastat tagasi

Tegelikult härra Sukles jalutab jala, kun see jalutusaeg läheb tööaja arvesse. Samuti kõik linnavalitsuse vurled. Nii, et homsest alates on Tallinna maante autoga läbimatu, kuna mlema sõidutee aardee paigaldatud märgid tõstetakse kesest sõidurada antud suunal.

Triibik
4 aastat tagasi

Kes teistele auku kaevab,see ise sinna kukub.Meil mööbeldab märkidega kuuldavasti pagula- Innar. 🐷 Oleks kole küll,kui mõni auto märgi pikali sõidab ja 3- meetrine toru vastutulevas autos härra nagu pardi vardasse ajab.Sinna võiks märkide asemel kollase loone küll teeäärde tõmmata.

Ära
4 aastat tagasi
Reply to  Triibik

Märk! Märka, märka, märka mind! Kui vaja teen peedist pesumasina.

Pook
4 aastat tagasi

Ei huvita ei huvita. Poes maksab Laua Viin ja Ehe Viin 5.39€
Meie klubi vähemalt augustini Lätti enam ei sõida. Kui nemad langetavad hinda, siis lähme jälle.

taat
4 aastat tagasi

Tegemist põhitänavaga, mis talvel peab vastama hooldustasemele 3, ehk nädalapäevadel kell 6.00–22.00 peab olema läbitav ja puhas ning 3. ja 4. seisunditasemega teedel peab olema ennetav libedusetõrje tehtud kogu sõidutee ulatuses, kui ilmaprognooside, teeilmajaamade andmete või muude selliste andmete alusel on tõenäoline haardeteguri vähenemine alla nõutava.

Kägu
4 aastat tagasi

Tegelik olukord on palju hullem kui pildil- tavaliselt pargitakse seal auto ülekäigu rajani välja.Seetõttu pole ka rajal olevat,tihti kõrvaklappidega inimest näha.Kui mõistus koju tuleb,võiks need ohtlikud märgid koristada ja enne ülekäigu rada kollase 10-meetrise triibu kõnnitee äärekivile maalida.Ja teise kollase triibu võiks tõmmata vana Viigi poe äärde-seal on ka asi hull.

Marek
4 aastat tagasi

Need keset teed paigaldatud märgid on üle mõistuse rumalus. Kes selliseid asju välja mõtleb? Tänav pole ju nii lai, et selle servas olevaid liiklusmärke poleks võimalik märgata. Mulle tundub, et viimastel aastatel on sarnaste leiutistega selgelt üle piiri mindud, mitte ainult Haapsalus, ka näiteks Raplas. Me elame põhjamaal, siin on tarvis talviti lund lükata, aga teedele-tänavatele ehitatakse mõttetuid saarekesi. Kas keegi suudab näiteks ära põhjendada, milleks on hea pikk saareke keset Tallinna mnt. Ehituse ABC juures? Ütlen üht – mida vähem kõikvõimalikke segavaid objekte teel on, seda ohutum. Kõik on kindlasti tähele pannud, kuidas juhid tänaval kaevusid vältida üritades nende… Loe rohkem »

Ants
4 aastat tagasi

Miks keegi seda ei maini kuidas USS patrullauto 2 päeva peale märkide paigaldamist sinna otsa ennast puruks sõitis?
Tõesti totter jurakas keset teed.

Kodanik
4 aastat tagasi

Ja veel kui juba teemad käivad siin. Millal üks kord tehakse Kase ja Tallinna mantee ristmikul kõnnitee ots madalamaks, et saaks normaalselt sebra ületada?

Ära
4 aastat tagasi

Talvel on selle koha lumest puhastamine keeruline. Sahaga ei saa lähedalt puhastada ja nii tekib sinna vall, mis on ohtlik. Kas sahamees jätab auto seisma ja käib luuaga ümber posti?