Reformierakond hakkab Mart Helmet umbusaldama

Mart Helme Foto: Arvo Tarmula
Mart Helme Foto: Arvo Tarmula

Reformierakonna fraktsioon otsustas täna, et alustatakse siseminister Mart Helme umbusaldusavalduse kokkupanemisega, kirjutab Postimees.

„Otsustasime fraktsiooni koosolekul, et alustame siseminister Helme umbusaldusavalduse kokkupanemist ja allkirjade kogumist, sest ei saa lubada jätkuvat kahju, mis siseminister oma tegevusega teeb,” teatas Reformierakonna juht Kaja Kallas

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
25 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vanaema
4 aastat tagasi

Miks näitab kiri, et olen juba hääletanud kui ei ole ?

Milleks
4 aastat tagasi

seda vaja on? KaKale on rahusteid vaja.

vormsilane
4 aastat tagasi

Kahju, et Lääne Elu on reformimeelne ja Ansipi ja Rõivase pilte ainult trükivad, masenav.

Triibik
4 aastat tagasi

Pole võimatu,et Kaja läheb Martinile mehele ja rahuneb maha.Neile,kes soovivad oma lastele turvalist eestit,on Isamaa ja Ekre ainus võimalik valik. Kui me ei taha,et Eesti muutuks Rootsiks,kus moslemid möllavad (tänu sotsidele), tuleks valimisteks mõistusele tulla ja hääletada.

Kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  Triibik

Triibik sa ei saa ikka üldse asjadest aru

Juku
4 aastat tagasi

Eks see näita sinu taset, Luisakene.

Luisa
4 aastat tagasi

Olen väga tüdinenud ja hakkan juba vihaseks saama reformierakonna peale. Kas nad tõesti aru ei saa, et tegelikult rahvas neid ei taha ja kahju, et ajakirjandus on ka nii rumal, et kirjutab ainult RE laule. Preagu ei saagi enam peale Tallinna TV muid kanaleid vaadata (enne ma Tallinna TV-d ei vaadanudki), sest kõik on valitsusevastast propagandat täis. Tegelikkuses ajab Mart Helme õiget asja ja värskendav on tema juttu kuulata – see on otsekohene, õiglane, mida ammu pole poliitikutelt kuulnud. Nautisin saadet, kus ta väitles Marina Kaljurannaga ja viimane oli selles dialoogis kaotaja.

Kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  Luisa

Reformil on kõige suurem rahva toetus, meeldib see sulle või mitte. Sa Luisa oled tüüpiline ekrelane, kes fakte eirab ja asjadest mitte mõhkugi ei jaga. Aga igaüks võib oma rumalust demonstreerida see ei ole keelatud.

Imelik
4 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

…ja kõige suurema toetusega erakonnal on väikseim ühisosa hääletanute enamusega tahtega, mistõttu on nad opositsioonis (kuigi ei suuda sellega leppida).

Imelik
4 aastat tagasi

Huvitav oleks teada – millise tegevusega? Kuidas RE hindaks oma tegevust peale valimisi? Mina hindaks seda kaotaja jõuetuks ja hoolimatuks vihapurskeks. Miks?
Sest sisulisi argumente ja adekvaatseid algatusi ei ole, on ainult sildistamine ja manamine.
Sigatsemine “protestiks “valega” sündinud valitsuse vastu” – ei kõla riigimehelikult.
Õigus igal ajahetkel umbusaldada muidugi on, aga tuletan meelde, et selle taga peab olema Riigikogu enamus (juba eeldusena), vastasel korral on see Riigikogu ajaraisk enda naba imetlemise eesmärgil.

uskmatu-toomas
4 aastat tagasi

Selle defineerimatu Eesti asja ajamise asemel püüame rohkem kakelda,sildistada,kontekstis väljarebitud lõike võimendada.Pole EKRE pooldaja aga see mis praegu riigikogus toimub kaasates kaasa ka maailmaajakirjandust ei tee reformierakonnale ja sotsidele küll au.

jaanus
4 aastat tagasi

Kui natsid tahtsid valitsusse, siis Hindenburg ütles,et ta ei annnaks Hitlerile isegi postiministri kohta.

ets
4 aastat tagasi

Tuleb välja te peale kodusõja pole see demokraatia meile midagi kaasa toonud. Rahva eluenergia lihtsalt utiliseeritakse selle kodusõja käigus. Orjad aga vaatavad seda palagani pealt ja neil kästakse pool valida