0

Pääste: Lihulas põles tehaseruum

15. mail kell 19.20 teatati häirekeskusele tulekahjust Lihulas, Raudtee tänaval. Põles tehase üks ruum mõõtmetega 6 x 8 meetrit. Ruumis olnud sisutus hävis, hoone ise suuremaid kahjustusi ei saanud. Inimesi tulekahju hetkel hoones ei viibinud. Päästjate sõnul võis põleng alguse saada elektriseadme rikkest. Päästeamet tuletab meelde, et töölt või kodust lahkudes ei tohi jätta elektriseadmeid tööle ning töö lõppedes tuleks eemaldada seadmed vooluvõrgust. Põleng likvideeriti kella kaheksaks. Sündmuse lahendamisesse olid kaasatud päästjad Lihula, Haapsalu ja Risti päästekomandodest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz