0

Video: Koolimuusikal “Alice Imelikemaal”

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Noarootsi koolimuusikal “Alice Imelikemaal”. Foto: Urmas Lauri

Eile õhtul esietendus Pürksis Noarootsi gümnaasiumi kaheksas muusikal “Alice Imelikemaal”, mis põhineb kirjanik Lewis Carrolli raanatu “Alice Imedemaal” ning režissöör Tim Burtoni samanimelise filmi ainetel.

Noarootsi gümnaasiumi muusikalidele kohaselt, on tegevustik seotud Noarootsi poolsaare ning seal elavate ja õppivate inimestega.

Peaosalise Alicena astus lavale Eli Mitman.

Muusikal “Alice Imelikemaal”

Lavastus ja libreto: Tiina Theresa Gross, Piia Marie Leesme
Juhendaja: Ülle Schönberg
Muusika autorid: Tiit Kikas, Jaagup Kreem
Osades: Tiina Theresa Gross, Mark-Kirill Gubal, Erik-Joonas Juhandi, Mariliis Kaer, Mariliis Kalda, Kustav-Rudolf Kari, Katariina Kilk, Johannes Kooviste, Matt Kosarv, Iris Kreen, Elor-Tõnuri Lees, Hanna Laura Leesme, Moonika Lembavere, Raido Liiv, Heleri Melles, Eli Mitman, Kaili Nurk, Sandra Piir, Karmen Pingas, Kasper Pisa, Brett Puppart, Tony Sepp, Ingely Soovik, Aldo Õunapuu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz