Laupäeval grillivad europarlamendi kandidaadid Rannarootsi keskuses

Lääne Elu

info@le.ee

Indrek Tarand tuleb Haapsallu grillima. Arvo Tarmula
Indrek Tarand tuleb Haapsallu grillima. Arvo Tarmula

Laupäeval, 11. mail toimub Rannarootsi keskuses juba kolmas kevadgrill, kus grillimisvõistlusel võistlevad Euroopa parlamenti pürgivad poliitikud.

Sellel aastal võistlevad grillimises Euroopa parlamenti pürgijad, mille tõttu ei vastandu mitte ainult kokkamisoskus, vaid ka erakondade ideoloogiad. Tänaseks on oma osavõtust teada andnud sotsiaaldemokraadid Marina Kaljurand ja Indrek Tarand, keskerakondlased Andrei Korobeinik ja Erki Savisaar ning üksikkandidaadist toitumisnõustaja Erik Orgu. Orgu on andnud ka lubaduse grillimisvõistluse taset tõsta.

Lisaks poliitikutele on Rannarootsi keskuses grillimas ka tänavatoidu- ja grillimeistrid, kes pakuvad USA stiilis kanatiibasid, kaua küpsetatud Texas BBQ põrsakõhtu, lepaplangul küpsetatud lõhemedaljone ja palju muud maitsvat.

Grillijaid juhendab  telenägu Vladislav Koržets, keda teatakse ennekõike kala spetsialisti, loodusesõbra ja kirjanikuna.Grillivõistlusel mängib ansambel Kukerpillid, kes tuleb lavale kahel korral ja esitab tuntuks saanud viise, mille saatel saavad soovijad jalga keerutada.

Ürituse ajal valmib suuremõõduline meistriteose juulis taasavatavast Haapsalu piiskoplinnusest, mille jäädvustab lõuendile kogemustega grafitikunstnik Martin Roosna. Valminud tööle tehakse  oksjon ja saadud tulu annetatakse heategevusele, mille valib ostja.

Unustatud ei ole ka väikeseid inimesi. Lastele pakub põnevust Freestyle jalgpallur, kes peale esinemise lõppemist korraldab töötoa, kus näitab ette ja õpetab, kuidas palliga trikke teha. Pisikeste näod maalib rõõmsaks näomaalija ja jagatakse õhupalle.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
K.S
4 aastat tagasi

Oleks seal ka tarandi tagumine, siis veaks ennast ka kohale…

Jah
4 aastat tagasi

Ei saagi minna, kaljuranna ja tarandi pärast.
Miks nad end iga kord peale pressivad, üha
eemalepeletavamateks muutuvad. Kiitku
end selles, neid ei vali enam mitte keegi.

Agu
4 aastat tagasi
Reply to  Jah

miinuste järgi vaadates, siis paar tobukest ikka leidub

Mida kõike
4 aastat tagasi

Tänuväärt artikkel. Hea teada, kust eemale hoida.

mammi
4 aastat tagasi
Reply to  Mida kõike

KAS KARDAD, ET SAAD ISE GRILLIL KÕRVETADA.

kartust pole, minu valik
4 aastat tagasi
Reply to  mammi

Grill ei puutu asjase, ikka tegelased selle ligiduses. Klounaad . “vali mind, vali mind, küll ma juba valetada oskan”. Aga muidu, mine ikka, mammi, ja usu !