Vormsi sai kauaoodatud noortetoa

smartcapture
Vormsi noortetuba. Foto: Erakogu

Märtsis avati Vormsil rahvamaja rõduruumis kauaoodatud noortetuba.

„Noortetuba on noortekeskuste eeskujul avatud noorsootöö põhimõttega – noored saavad siin koos käia ja teha endale meeldivaid asju, algatada üritusi ja projekte.,” teatas Vormsi kultuuri- ja noorsootöö spetsialist Tatjana Sääs.

Noortetoas on olemas kaks koroonalauda ja väiksem piljardilaud, mille on elanikud noortetuppa toonud. Lisaks on noortetoas lauatennise laud. „Eesti noorsootöö keskuse abiga saime pea poolteist aastat väldanud taotlusprotsessi tulemusel rahastuse, et osta noortetoale mängukonsool teleri, mängude ja liikumisanduriga, mitmeid erinevaid populaarseid lauamänge, õuemänge, õhuhoki ja lauajalgpalli ning mõnusad värvilised vaibad ja kott-tooli. Ülejäänud rahastus läheb tegevuste peale, mida noored juba aktiivselt välja on pakkunud,” ütles Sääs.

Noortetoas saab soovi korral ka noor oma sünnipäeva pidada. Varem sellist sobivat kohta Vormsil polnud. Sääsi sõnul on esimene tagasiside noortelt ja nende vanematelt on väga hea.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments