Nädal kanepilõhnalises Hollandis

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 49

Haapsalu kutsehariduskeskuse õpetajad Haagis Mondriaani kooli restorani ja hotelli ees. Restoranis ja hotellis teenindavad kooli õpilased. Foto erakogu

Hollandile mõeldes kangastuvad tulbiväljad, tuuleveskid, puukingad, kanalid ja punastest tellistest majakesed. Kohale minnes selgub, et täpselt nii kõik ongi.

Puukingades kedagi tänaval kõndimas ei näe ja tulbiväljadeks oli märtsi keskpaik liiga varajane. Küll õitsesid märtsi keskpaiga haljasaladel nartsissid ja krookused ning puud olid hiirekõrvul, nii et hoolimata vihmast ja lõõtsuvast tuulest, mis meid Haagis ja Amsterdamis oldud nädala jooksul kostitas, oli kevade märke ikka näha.
Puukingades kedagi tänaval kõndimas ei näe ja tulbiväljadeks oli märtsi keskpaik liiga varajane. Küll õitsesid läinud nädalal haljasaladel nartsissid ja krookused ning puud olid hiirekõrvul, nii et hoolimata vihmast ja lõõtsuvast tuulest, mis meid Haagis ja Amsterdamis oldud nädala jooksul kostitas, oli kevade märke ikka näha.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments