0

Algav nädal toob 19 kraadi sooja

Avatar

BNS

Sinililled. Foto: Urmas Lauri
Sinililled. Foto: Urmas Lauri

Eeloleva nädala esimene pool tõotab tulla üsna suvine, sest nii teisipäeval kui ka kolmapäeval on paiguti oodata kuni 19 soojakraadi.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 1-6 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Sooja on 14-18, rannikul kohati 9 kraadi.

Teisipäeva öösel on selge ja sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 1-7 m/s. Sooja on 2-7 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt läänekaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 15-19, rannikul kohati 9 kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 1-6 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 1-7 m/s. Sooja on 15-19, rannikul kohati 10 kraadi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz