0

Eesti Laulul osalenud Stefan esineb Rock in Haapsalul

Eesti Laulu konkursil looga „Without You” kiirelt tuntuks saanud Stefan kutsub oma rõõmsameelses videotervituses kõiki oma kontserdile Rock in Haapsalu raames. Laulja esineb festivali teisel päeval, 20. juulil.

Stefan Airapetjan saavutas sel aastal Eesti Laulul žürii lemmiku tiitli ning tuli publikuhääletusel 4. kohale.

19.-20. juulini Haapsalu lossihoovis toimuv festival võõrustab sel aastal lisaks Stefanile jazzpopi maailmastaari Katie Meluat, briti poproki tähte James Morrisoni, omantikakuningat Chris de Burghi ja leedu art-roki lauljat Jurgat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz