Läänemaa parimad saalihokimängijad on Oru spordiklubis

Oru spordiklubi võitis Läänemaa naiste meistrivõistlused. Renno Silde
Oru spordiklubi võitis Läänemaa naiste meistrivõistlused. Renno Silde

Läänemaa naiste saalihoki meistrivõistlused võitis Oru spordiklubi.

Hõbemedalid kuulusid Noarootsi ja pronksmedalid Haapsalu naiskonnale. Oru spordiklubile oli see kolmandaks tiitlivõiduks. Kolmel korral on Läänemaa meistriks tulnud ka Noarootsi ning korra on võidurõõmu maitsnud Nõva saalihoki naiskond.

Oru spordiklubi koosseis: Lisete Lääts, Rebeka Villakov, Luise Türnpu, Lisett Mary Aasma, Mia Mai Muru, Johanna Loorens, Ulrika Tülp, Kaitlyn Lääts, Triin Kahn, Briti Elise Jõpiselg. Juhendaja Renno Silde. Turniiri parim väravavaht on Mia Mai Muru ning suurimad väravakütid Ulrika Tülp ja Rebaka Villakov.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments