Rock in Haapsalul esinevad koos Leedu täht Jurga ja Katie Melua

Lääne Elu

info@le.ee

Leedu art-roki täht Jurga. Foto: erakogu
Leedu art-rock’i täht Jurga. Foto: erakogu

Leedu viimase kümnendi edukaimaid lauljaid Jurga jagab 19. juulil Rock in Haapsalu lava reedese peaesineja Katie Meluaga.

19.–20. juulini Haapsalu lossihoovis toimuv festival võõrustab sel aastal lisaks džässpopi maailmastaarile Katie Meluale ja Jurgale briti poprokitähte James Morrisoni ja romantikakuningat Chris de Burghi.

Jurga on Leedu tuntumaid kreatiivse ja originaalse stiiliga lauljaid ja muusikaloojaid. Tema sensitiivseid, sügavaid ja meloodilisi laule armastavad nii kriitikud kui ka kuulajad. Artist on alates 2005. aastast üllitanud seitse albumit.

Jurga on võitnud hulga autasusid kodumaal ning muuhulgas ka MTV European Music Awardi Baltimaade parima artisti kategoorias. Jurga karjäär sai hoo sisse 2002. aastal, kui ta võttis osa kolme Balti riigi lauljate konkursist Fizz Superstar, mille võitis Eesti laulja Kerli Kõiv.

Vaata: https://youtu.be/QYIhjHXqJuA

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments