Haapsalu põhikooli võistkond on Eesti mälumängumeister

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu põhikooli 8.b klassi võistkond tuli läinud nädalavahetusel põhikoolide arvestuses Eesti koolinoorte meistriks mälumängus.

Kuldmedali võitnud võistkonda kuuluvad Karolin Aru, Kert Kallas, Henri Suder ja Ingrika Tuulik. Noorte juhendaja Heinar Tuulbergi sõnul on tegemist huvitava võistkonnaga, kes on juba 6. klassist koos mänginud ja mullugi koolinoorte meistrivõistlustel esikümnesse jõudnud.

Põhikooli 8.b võistkond kogus meistrivõistlustel 64 punkti sajast võimalikust. Teiseks tulnud Kolga kooli võistkonda edestati kahe punktiga.

Tuulbergi sõnul on hea näitaja, et Viimsis peetud finaalvõistlustele pääses Läänemaalt kokku kolm põhikoolide võistkonda, kõik Haapsalu põhikoolist. Lisaks 8.b võistkonnale osales finaalis ka 8.a võistkond, kes saavutas 12. koha, ja 9.c klass, kes tuli 31 võistkonna seas 23. kohale.

Gümnaasiumide arvestuses esindas Läänemaad Läänemaa ühisgümnaasiumi 11 LR teine võistkond. Nemad saavutasid 32 võistkonna seas 46 punktiga 27. koha.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments